CATALOG.BG > ПРОМЕТ СТИИЛ
ул. Добруджа 1
София,
България
23.3299612000001
42.6926542
UserLikes
Име: ПРОМЕТ СТИИЛ
Адрес: София, ул. Добруджа 1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://promet.metinvestholding.com/bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Стомана и феросплави
Дейност:

Производство и дистрибуция на горещовалцувани профилоразмери от обикновени и специални стомани

Ключови думи: арматура, профили, винкел, кръг, шина


Сподели във Facebook


Промет Стиил започва своята дейност през 1988г, като с времето завоюва една от водещите позиция в производството на широка гама на горещовалцувани профилоразмери. Продуктовата листа включва арматурна стомана, винкел, кръг, квадрат и шина. Предприятието се намира на 25 км от Пристанище Бургас, като има изградена железопътна и автотранспортна инфраструктура. През 2010 г Промет Стиил става част от Metinvest Group, cветовeн вертикално интегриран лидер в стоманодобива. Metinvest е представен във всеки етап от производството на стомана, от добиването на желязна руда, до валцуването на готови продукти. Продукцията на холдинга е добре приета в повече от 100 държави по света.


Присъединяването на Промет Стиил към Metinvest предостави на предприятието иновативни идеи и технологии, които му позволяват да завоюва водещи позиции и в региона на Югоизточна Европа. Около 40% от продукцията на предприятието се дистрибутира в страната, а останалата част се изнася за страни като Румъния, Гърция, Македония, Сърбия, Унгария и др. На тези пазари, Промет Стиил също така предлага и плоски продукти, които са произведени в семейството на Metinvest.


Атестация за високото качество на продуктите на Metinvest са множеството стандарти, по които предприятието е лицензирано да произвежда. Част от стандартите, по които Промет валцова са: БДС, DIN 488, STAS 438, ELOT,BS, EN, ГОСТ и др. Стандартната дължина на арматурната стомана е 12м, като при желание от страна на клиента могат да бъдат произведени периодични профили на пръти с нестандартни дължини под или над 12 метра. Стандартната дължина на ъгловите и кръглите профили е 6 метра, като по желание на клиента може да бъде произведена продукция с различна дължина между 4 и 18 метра.


За да посрещне всички нужди на своите клиенти към Промет Стиил беше създаден арматурен двор с капацитет от 24, 000т на година.


Дългосрочната стратегия на завода включва непрекъснато подобряване на качеството на произвеждана продукция  и услугите към които ние предлагаме. Затова ПРОМЕТ СТИИЛ постоянно подобрява и разширява процесите на контрол в това число и в Централната заводска лаборатория, обновявайки лабораторното оборудване, внедрявайки нови стандарти, поддържайки високо професионално ниво на персонала и поддържайки сертификацията на лабораторията като независим акредитиран орган в съответствие с EN ISO/IEC 17025.


 Други направления за подобряване качеството на произвежданата продукция са разработване и стандартизиране на производствените процеси така, че производството на некачествена продукция да бъде невъзможно.


Днес, в ПРОМЕТ СТИИЛ действа Система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на ISO 9001, одобрена от SGS, една от водещите организация в света в областта на изпитване и оценяване на Системите за управление на качеството. След проведената оценка през февруари 2010 г, е получен сертификат № HU09/3774 от 17 февруари 2010 г, регистриран от SGS (Швейцария), потвърждаващ съответствието на Системите за управление на качеството в ПРОМЕТ СТИИЛ по ISO 9001: 2008. Първият си сертификат за управление на качеството ПРОМЕТ СТИИЛ получава през февруари 2006 година.


Като водеща компания в металургичния бранш, Промет Стиил АД се задължава при производството на прокат да оказва минимално въздействие върху околната среда, при едновременно съобразяване с изискванията на пазара, екологичното законодателство и международните стандарти. Ръководство на Промет Стиил АД развива и поддържа Система за управление на околната среда, планира и координира управленската дейност, подходяща за предмета на дейност, с цел предотвратяване или намаляване на отрицателното въздействие върху околната среда и подпомагане на дейности и действия, подобряващи екологичното състояние на дружеството.


Политиката по околна среда периодично се актуализира вследствие на контрола от ръководството на предприятието, като се определят и основните цели за развитието на Системата за управление на околната среда. Предприятието е сертифицирано по БДС EN ISO 14001:2004г (Система за управление по отношение на околната среда).


Развивайки своята философия да достига и надминава очакванията на своите клиенти от към качество на продуктите и услугите, които предлагаме, ние целим да станем предпочитан доставчик на валцувани продукти в страната и чужбина.

 
Открийте ни в Google+